Regulament:

Regulamentul de participare pentru vânătoarea de ouă de Paște organizată în cadrul Târgului de Paști Oradea din Cetatea Oradea este următorul:

Participarea la vânătoarea de ouă de Paște este deschisă tuturor vizitatorilor Târgului de Paști Oradea, indiferent de vârstă.

1. Scopul vânătorii este de a găsi toate cele 6 ouă digitale ascunse în incinta Târgului de Paști Oradea. Fiecare ou digital va fi reprezentat printr-un cod QR amplasat în perimetrul evenimentului. „Vânătorii” vor avea la dispoziție o harta cu zonele unde se afla ouăle si un set de indicii pentru descoperirea fiecărei locații.

2. Participanții trebuie să găsească toate cele 6 ouă digitale și să le scaneze utilizând o aplicație de scanare coduri QR, cum ar fi “QR Code Reader” sau “QR & Barcode Scanner”.

3. După ce au găsit toate cele 6 ouă digitale, participanții trebuie să facă o postare pe contul lor de Instagram, în care să includă imaginile ouălor de Paște sub formă de cartonașe colecționabile și să menționeze sau să dea tag contului @targuldepastioradea. În plus, participanții trebuie să trimită organizatorilor Târgului de Paști Oradea, la adresa office@visitoradea.com o captura de ecran cu postarea lor pe Instagram pentru a putea primi premiul.
Toate postările trebuie să fie făcute până la data de 16 aprilie 2023, ora 23:59.

Premiu:

Participanții care îndeplinesc condițiile de la punctele 2 și 3 vor fi incluși în tragerea la sorți pentru a câștiga premiul. Un singur premiu va fi oferit postării care adună cele mai multe like-uri până la data de 16 aprilie 2023, ora 23:59.

Indicii:

Oul digital ascuns la un cavaler:

“Dacă doriți să găsiți oul nostru digital, căutați un cavaler întunecat, nu unul strălucitor, care are o mască pe față! S-ar putea să încercați să-l întrebați frumos înainte să scoată sabia! Oul păzit de acest cavaler se numește Tori și e întruchiparea arhitecturii art-nouveau, a orașului muzeu”.

Oul digital ascuns la un vânzător de ciocolată caldă:

“Căutați oul nostru digital la cel mai dulce loc din piață! S-ar putea să fie în unul dintre paharele cu ciocolată fierbinte, dar nu vă repeziți! Mai întâi, întrebați vânzătorul cu un zâmbet larg și cu o glumă dulce dacă a văzut oul nostru pe nume Lovi! El e inima oamenilor din acest oraș, aduce bună înțelegere, armonie și zâmbete pe buzele copiilor”.

Oul digital ascuns la un pom:

“Căutați oul printre bobocii de primăvară, nu printre frunzele uscate! Pe acesta îl cheamă Termi, el e solul naturii, reprezintă nuferii, fluturi, băile geotermale. Poate să nu fie neapărat la cel mai înalt pom, dar sigur este la unul special. Grăbiți-vă să ajungeți la el înainte să se agațe de el un vultur!”.

Oul digital ascuns la un vânzător de înghețată:

“Căutați oul nostru digital printre cei mai buni vânzători de înghețată, dar nu căutați un personaj obișnuit! Ar putea fi vorba despre unul care se crede un rege al înghețatei sau care îți servește înghețata cu un zâmbet larg și o glumă amuzantă! Numele oului este Cosmo și el este imaginea orașului multicultural, Oradea cosmopolită”.

Oul digital ascuns la o expoziție:

“Căutați oul nostru digital printre operele de artă, poate descoperiți si o capodoperă! El se numește Regy și reprezintă trecutul istoric al orașului nostru, orașul regilor. S-ar putea să-l găsiți undeva la intrarea galeriei unde sunt găzduite o mulțime de obiecte de artă interesante.

Oul digital ascuns la o biserică:

“Căutați oul nostru digital în apropiere intrării într-o biserică, poate îi vizitați si interiorul! Numele lui este Cruxi si reprezintă societatea multietnică a orașului nostru.

Vezi mai jos harta

Urmărește-ne pe:

SCRIE-ne un mesaj

Organizatori

Targul de Paști Oradea © Copyright 2023 - all rights reserved